JuliAugustSeptember 1September 2OktoberNovember
DecemberFebruarMarts

   
 
 
 
 
 

   
Møs Møs I‘m in love ... De andre 2 i vognen har vist opdaget, hvorfor jeg har været så artig her på det sidste. Jeg har i lang tid ledt efter den sande kærlighed, og har derfor anonymt haft en profil på Animal-dating.dotcom. Tidligere har tøsebørnene bare starfucket med mig, men jeg vil sgu have noget med indhold, og den sidste bimbo var sgu hovedet på sømmet. Min sande kærlighed går under dating-navnet Lisbeth, nu håber jeg bare at hun kan stå for stjernelivet, indtil videre er vi kun på cyber-dating.
 
Jeg har fået tilsendt et billede fra en pige som kalder sig Anna L.J. Tjahh jeg ka‘ jo kun sige TILLYKKE, men hvad har det med mig at gøre? Hvis det er et spørgs-mål om pengeafpresning, så har du HELT afgjort valgt den forkerte ... putte. Jeg kender ikke noget til det, hvilket min
advokat kan bekræfte ...

 
 

Min barndomsven Ulla er begyndte drikke, i følge pålidelige kilder, men jeg har allerede tæt kontakt til hende, og som gammel ven skal jeg nok hjælpe så meget som jeg kan over mailen Det er ikke nemt at holde kontakt til vennerne i Denmark, når man ikke helt selv er herre over ruteplanlægningen ... jeg må udtænke en plan – keep ugling, Ulla..

Hva' skal jeg sige Helles Visa er blevet spærret og jeg har tømmermænd ...

Jeg vidste ikke at der var loft på sådan et Visa-kort ...


 

Lisbeth ... lad være med at tro alt hvad du høre om mig,
det meste er løgn og resten kan jeg bortforklare *møs møs*

PS: Connie hva' sker der med mit efterlyste europakort, har du glemt det?