JuliAugustSeptember 1September 2OktoberNovember
DecemberFebruarMarts

   
 

Mine August-kommentarer:
Mine manglende kommentar til turen, skyldes deres evige sikkerhedstrip ... jeg er sgu aldrig fri længere, bare fordi man snager lidt i deres mails – som om JEG har noget privatliv, jeg har ikke engang en kæreste. "De" har fikseret mig, så jeg ikke selv kan komme til Zelma, de svin, nogen må have sladret!

   
Ind imellem lykkedes det mig at få fat i nogle godter. Her er jeg i gang med at æde en kæmpe Brezel og ja, jeg behøver ikke spise, jeg er jo en vild abe!
 
Efter morfar Eugen, har der ikke været meget overskud til mig. Helle har kastet alt sin kærlighed
over på en skide flue, som hun er overbevist om er Dandy i ny forklædning.
Hvor syg ka' man blive uden at blive tvangsindlagt. Jeg må have Per i enerum.
 
Her ses resultatet af lidt alpehjælp, bare fordi jeg var bedre til at guide dem til Val Thorens end Magnus. Blev mit ego straks kølet ned, på
 
ydersiden af Sydkaperen med en hastighed på over 70 km i timen
– jeg overvejede et kort øjeblik at flygte – men jeg havde svært ved
at slippe mit tag.
Efter jeg var kølet lidt ned, kom jeg indenfor
i varmen igen. Per havde kørt os op til Val Thorens på vores første bjergetape. Vi var alle sammen glade for at havde overlevet, så vi tog en travetur i den døds-syge og menneskeforladte by. Vi fedtede lidt for Helle, ved at købe en ny trøje til hende, det virkede.


  PS: Tonga er stadigvæk på tegnebrættet, Helle og Per har bare helvedes svært ved at få sig nosset sammen til at tage beslutningen. Jeg gør alt for at presse dem til en beslutning – for jeg vil til Tonga. Jeg ved på stående abefod at der allerede har været flere mail-udvekslinger, men de mangler vist stadigvæk oplysninger om dit og dat. Jeg skal prøve at holde jer informeret.

Connie: jeg kunne godt bruge et elektronisk europakort, så jeg kan ajourfører jer med tossernes færden. Er det noget du kan skaffe?

Merlemus: Hvordan går det med svendeprøven og pøj pøj!