til startsiden
 


UGE 44
Paris, Paris
og atter Paris

UGE 45
Versailles,
skal ikke besøges
om mandagen

UGE 45
Mudder
i Normandiet

UGE 45
D-dag og 70
meter broderet
tegneserie

UGE 45
Mont St. Michel,
som taget ud af
et eventyr

UGE 45
Fransk
Stonehenge
i Bretagne

UGE 45
Hottentotboliger
eller var det
Troglodyt?
Svampemuseum

UGE 46
I nærheden af
den italienske
grænse, slapper af

UGE 47
Bondegårdsferie
i Milano

UGE 47
Milano,
ja tak

UGE 47
Kage efter vægt
og manglende
Ferrari-ur

UGE 48
Pisa - sagde
du skævt?

   

UGE 47 - Bondegårdsferie i Milano
Efter vores afslapning i Aussois i alperne, var vores plan egentlig at køre til Torino i Italien, og være der et par dage, men det koksede fuldstændig. Temperaturen er jo faldet lidt, så vi overnatter helst på autoriserede cam-pingpladser eller stellplatz’er bare der er strøm.
Vi havde fundet en campingplads i Torino, så vi kunne få set „Jesus’ ligklæde“, der selvfølgelig ikke er ægte. Men alt endte i koks, da vi endelig fik kantet os op på campingpladsen via en meget smal og stejl vej, var det eneste positive at sige om pladsen, dens udsigt over byen – alt andet var uhumsk. Ned af samme smalle, stejle vej og direkte ind i Torinos trafikkaos, i håb om at turistinformationen havde et bedre overnatningssted.
Vi endte med at opgive at finde noget som helst i denne bys helvede, og vi forlod simpelthen byen. Vi endte med at overnatte på en parkeringsplads til en kirkegård i byen Cigliano *fedt*

   
 
 
 
Om morgenen besluttede vi simpelthen at køre mod Milano, og droppe alt om Torino for denne gang. Vi endte på en økobondegård i udkanten af Milano. Her er alt idyl, som i den bedste Morten Kock-film. Her er høns, hunde og katte lige uden for døren, hestene vrinsker om dagen, sparker på stalddøren om natten, alt i mens køerne muh’er. Meget underligt at bo på en bondegård midt i modebyen Milano.
startside_index