til startsiden
 


UGE 44
Paris, Paris
og atter Paris

UGE 45
Versailles,
skal ikke besøges
om mandagen

UGE 45
Mudder
i Normandiet

UGE 45
D-dag og 70
meter broderet
tegneserie

UGE 45
Mont St. Michel,
som taget ud af
et eventyr

UGE 45
Fransk
Stonehenge
i Bretagne

UGE 45
Hottentotboliger
eller var det
Troglodyt?
Svampemuseum

UGE 46
I nærheden af
den italienske
grænse, slapper af

UGE 47
Bondegårdsferie
i Milano

UGE 47
Milano,
ja tak

UGE 47
Kage efter vægt
og manglende
Ferrari-ur

UGE 48
Pisa - sagde
du skævt?

UGE 47
Kage efter vægt
og manglende Ferrari-ur

Jeg siger bare *mums* på en af vores utallige, og som sædvanlig alt for lange gåture (fra 11–20), faldt vi tilfældigvis over en konditorgade i Milanos centrum Her duftede skønt og bag de store butiksvinduer, stod kagerne i kø for at blive spist. Her stod vi så med næsen flad mod ruden, og udvalgte os vores kager. Hvad der så skete, var lidt pudsigt man bestilte – pegede i vores tilfælde – på den kage man ville have, derefter viste bagerjomfruen kagen frem, vejede den, og spurgte om vægten var passende.
 

 
I vores tilfælde vejede de 2 kager 548 gram, så fik man en bon med prisen, herefter skulle man så gå til kassedamen på den modsatte side af disken og betale. Når betaling så var blevet ordnet, skulle man tilbage til bagerjomfruen, der i mellemtiden havde pakket kagerne pænt ind i en fin pose med en rød sløjfe om.

 
... ja ja og de kager ville vi bare have smovset gående – vi besluttede at de fortjente en kop kaffe og en sofa. Det var nogle gode kager, der holdt i 2 dage ...
 
Milano har ALT, selv Pers Ferrarishop, som vi jo måtte besøge, for at se om de skulle have et nyt Ferrari-watch til hans arm. Jeg kom jo desværre til at smide hans Ferrari-watch ud – ved en fejl. Nej det passer ikke, det var et tudegrimt kopi-ur, der var bedre tjent i skraldespanden end på Pers arm. I Ferrari-butikken, hvor ekspedienterne var klædt i Ferrari-køredragter, fandtes der alt mellem himmel og jord, bare ikke skyggen af et armbåndsur. Man kunne i stedet købe Ferrari-babyspadsere-dragter (var det noget Anna?), ude- og indetermometer, punge, bøger, pc’er ... you name it, men bare ikke noget ur.
 
startside_index