til startsiden
 


UGE 44
Paris, Paris
og atter Paris

UGE 45
Versailles,
skal ikke besøges
om mandagen

UGE 45
Mudder
i Normandiet

UGE 45
D-dag og 70
meter broderet
tegneserie

UGE 45
Mont St. Michel,
som taget ud af
et eventyr

UGE 45
Fransk
Stonehenge
i Bretagne

UGE 45
Hottentotboliger
eller var det
Troglodyt?
Svampemuseum

UGE 46
I nærheden af
den italienske
grænse, slapper af

UGE 47
Bondegårdsferie
i Milano

UGE 47
Milano,
ja tak

UGE 47
Kage efter vægt
og manglende
Ferrari-ur

UGE 48
Pisa - sagde
du skævt?

 
UGE 48
Pisa - sagde du skævt?
Fra vidunderlige Milano, kørte vi til Genova ved Italiens vestkyst. Her skulle vi have set et af Europas største akvarier, men endnu en gang endte vi med at køre igennem byens trafik-helvede, og opgive at finde en plads. Det var så grelt, at vi endte med at holde ved indgangen til et parkerings-hus, hvor højden kun var 2,30 m – vi er 2,85 m.
 
 
Næste stop på vejen sydpå blev Pisa, en ret uinteressant by. Det var måske også derfor at det var rimelig nemt, at finde en parkeringsplads, i nærheden af centrum. Vi så hvad man skulle se i Pisa og jo det er sgu skævt tårnet. En ting er, at man har set det på billeder, noget andet er altså at stå ved siden af tårnet. Vi ville egentlig have været oppe i tår-net, men prisen var 15 euro pr. person, lige lidt i overkanten, der var ikke engang en elevator *thihi*
 
 

 
Vi så tårnet sammen med et hav af japanere – de er alle vegne, har de ferie nu? Og nu hvor vi var her, kunne vi jo lige så godt se Pisas Domkirke, der endnu engang skilte sig ud fra de andre kirker vi havde set, ved at være ganske hyggelig og rigt udsmykket med guld og marmor.
startside_index