til startsiden
 


UGE 35
Pineda de Mar
Camping Enmar

UGE 36
Barcelona

UGE 36
Restaurant
Els Senglars

UGE 36
Dali, Lus,
blåmuslinger,
regn og afrejse

UGE 37
Camping
Nautic Almata

UGE 37
Vi prøver igen ...
Dali Museum

UGE 37
Tilbage til Frankrig
Stellplatz Albi

UGE 38
Camping
Le Clou

UGE 38
Hulermalerier
og grotter

UGE 39
Oktoberfest
i München

UGE 39
Quickstop
- Berlin

   

UGE 37
Tilbage til Frankrig

- Stellplatz Albi

 

Før vi kom til Albi, der ligger i Frankrig nær Toulouse, røg vi ind i en politi-razzia. 7 betjente stod med kæmpe gun’er og dækbælter og stoppede alle, så bliver man altså lidt lille – selv Børge holdt kæft. Det var først bagefter, at vi kom i tanke om, at Børge skulle have været fotograferet sammen med dem – men modet svigtede.
Vi overnattede 25 km øst for Toulouse på en lille campingplads med ret dårlige odds, tæt på hovedvejen, flytrafikken hængende over hovedet, og svingende trækroner – men vi fik sovet. Toulouse brugte vi kun til at få updateret Syd-kaperens web. Vi holdt parkeret ved et hotel med Hotspot, og optog deres parkeringsplads i 2 timer. Det endte med at der kom en vigtig-nar, der fortalte at vi ikke måtte holde der, på trods af at der var masser af ledige parkeringspladser. Det var hvad vi så af Toulouse, men vi syntes heller ikke at der var noget interessant ved byen. Ja byen er bygget hovedsagligt med røde mursten, skal det nu være spændende?

 

 

Vi kørte i stedet til Albi, hvor vi så den kæmpe store katedral Sainte Cecile, den var imponerende. Udefra lignede det en kæmpe rød fæstning uden nogen form for udsmykning, men i samme sekund vi trådte indenfor, blev vi overvældet af udsmykningen. Alle vægge var malet med religiøse motiver, og der var de vildeste træudskæringer, her kunne vi endnu engang godt have brugt en guide ... men nej.

 
 

Det samme gjorde sig gældende på museet med Henri Toulouse-Lautrec. Her var dog gratis adgang, i anled-ningen af en kultur-weekend. Under normale omstændigheder havde museet også en audiotur, bare ikke når der var gratis adgang *gab*

Vi overnattede 200 m fra katedralen, på en lille stellplatz. Om aftenen var vi tilbage i katedralen for at høre tekno-/orgel-koncert. Lyd og rum var lige så imponerende om aftenen som om dagen

 
startside_index