til startsiden
 


UGE 35
Pineda de Mar
Camping Enmar

UGE 36
Barcelona

UGE 36
Restaurant
Els Senglars

UGE 36
Dali, Lus,
blåmuslinger,
regn og afrejse

UGE 37
Camping
Nautic Almata

UGE 37
Vi prøver igen ...
Dali Museum

UGE 37
Tilbage til Frankrig
Stellplatz Albi

UGE 38
Camping
Le Clou

UGE 38
Hulermalerier
og grotter

UGE 39
Oktoberfest
i München

UGE 39
Quickstop
- Berlin

UGE 37 - Camping Nautic Almata
Her er pladsen som Magnus helt bestemt vidste hvor lå, så vi fulgte ham uden nogen form for mistillid ... lige indtil vi endte i et naturreservat og Magnus påstod at vi var „Ankommet“. Der havde vi kørt på små grusstier med kæmpe huller, så han blev slukket og der blev kørt efter Helles anvisning. Vi fandt pladsen, en 1A-plads, dvs. i følge spansk kategori Creme a’la creme. Her var alle totalt snobbede lige fra receptionisten til gæsterne ... HALLO vi er på camping.

 
 
Selve pladsen var fed, vi lå på 1. række med direkte udsigt til havet. Det kunne man ikke brokke sig over, så det gjorde vi ikke, men vi passede os selv.
 
 
 
Men når nu det var en 1A-plads, kunne de godt have gjort et eller andet ved alle de myg. Jeg fandt vores gamle myggenet (fra Borneo) frem og fik isoleret vores seng. Nu kunne vi da i det mindste sove i fred, nu skulle vi kun være på vagt i vågen tilstand. Men det gjaldt altså også lige fra toiletterne, hvor myggene sad på lur, brusekabinerne, og i Sydkaperen, trods myggenettet på vinduerne m.m. Det viste sig, at de kom ind igennem ventilationsristen på døren, så den blev tapet til.
 

startside_index