til startsiden
 


UGE 35
Pineda de Mar
Camping Enmar

UGE 36
Barcelona

UGE 36
Restaurant
Els Senglars

UGE 36
Dali, Lus,
blåmuslinger,
regn og afrejse

UGE 37
Camping
Nautic Almata

UGE 37
Vi prøver igen ...
Dali Museum

UGE 37
Tilbage til Frankrig
Stellplatz Albi

UGE 38
Camping
Le Clou

UGE 38
Hulermalerier
og grotter

UGE 39
Oktoberfest
i München

UGE 39
Quickstop
- Berlin

 

 

UGE 37 - Vi prøver igen ...
Dali Museumet

Se godt efter Lus, man kan komme ind. Vi tog tidligt af sted fra Camping Nautic Almata, så vi kunne undgå trafik og menneskemyldret i Figueres, hvor Dali museet ligger. Vi ville hente vores billet-ter til eftermiddagens engelskguide tur.

Alting gik efter planen, vi parkerede sydkaperen et stykke fra museet og cyklede igennem byens trafikmylder. Rigtig glade stod vi så foran museet, klar til at købe vores billetter, blot for at få at vide, at guidede ture sluttede den 11. september, og vi var der d. 16. september. Ja så kunne vi jo ligeså godt købe billetterne og se museet med det samme. Det krævede bare lige at vi cyklede tilbage til Sydkaperen for at hente kameraet, som vi ikke havde gidet tage med – vi skulle jo ikke bruge det før senere på dagen *mega gab*.
Vi fik set Dali museet, og vidste på forhånd, at det ikke var her man skulle komme, hvis man gik efter at se hans store kunstværker, men det tæller jo alt sammen når man godt kan lide hans malerier og skulpturer. Selve bygningen var et gammelt teater, og passede godt til Dalis finurligheder. Men igen var vi ude i, at vi savnede en god audiotur, og der var ingen engelsktalende grupper, som vi kunne snige os sammen med. Man misser altså en masse, om de ting/maleri man ser.

   
Det eneste vi forstod, var at man ikke måtte tage billeder med blitz. Vi blev enige om at det måtte være ansæt-telseskravet for at blive kustode, at de skulle kunne sige „No Flash, No Flash“
 
 
Per er sikker på at den tegning/ide kan bruges i det virkelig liv – når jeg har tømmermænd ... meget morsomt
 
I indgangshallen er der et stort maleri af hans kone Gala, der står og kigger ud på havet. Per tog et foto af maleriet, men opdagede at det forandrede sig, til et billede af en mand, sder viste sig at være Lincoln (hvor er du guide?). Det var simpelthen umuligt at tage et foto af Gala. Fotoet er taget fra et postkort, hvor det er lidt lettere at se hende ...
 
 
 
   
Sådan ser man ud, når man ikke vil se Gala, men vil se det „hem-melige“ portræt af Lincoln *hmm*
startside_index