til startsiden
 


UGE 35
Pineda de Mar
Camping Enmar

UGE 36
Barcelona

UGE 36
Restaurant
Els Senglars

UGE 36
Dali, Lus,
blåmuslinger,
regn og afrejse

UGE 37
Camping
Nautic Almata

UGE 37
Vi prøver igen ...
Dali Museum

UGE 37
Tilbage til Frankrig
Stellplatz Albi

UGE 38
Camping
Le Clou

UGE 38
Hulermalerier
og grotter

UGE 39
Oktoberfest
i München

UGE 39
Quickstop
- Berlin

UGE 36 - Dali, Lus, muslinger, regn og afrejse
Helle og Louise havde aftalt at et besøg på Dali-museet skulle nås. På den første dag med skyer, drog vi af sted, til Esbens store fornøjelse, for nu skulle der køres stærkt (troede han). Første del af turen foregik i en bilkø, og så drillede motor-vejsindkørslen og så kom frygten op i os alle, for at han skulle få en fartbøde.

 
 
Vel ankommen til Figueres blev Espens jyske tålmodighed sat på endnu en hård prøve, da det viste sig, at alle andre også havde valgt at bruge dagen på dette museum. Det var en køreren op og ned ad stræder og gader, for at finde et sted at parkere. Fint nok, efter at vi havde spist lidt mad på en Cantina så vi

at der ingen billetkø var til museet. Vi spurtede over til billetlugen, blot for at få oplyst, at det var billetsalget til butikken for Dali-krims-kram. Vi fik en større nedtur, da vi gik rundt om hjørnet *skrig* der var 1000 mennesker i kø. Her ville det have været sjovt med et billede af vores fjæs *Gab* Vi gloede på hinanden, og blev enige om at køre hjem igen – og denne gang uden motorvejsproblemer. Billederne er taget fra vores rejsebog, og det er det eneste vi har set til Dali indtil videre.

Om aftenen lavede Arto-Dito blåmuslinger før første gang. Det lykkedes os at overbevise Lus om at de ikke var farlige og sagtens kunne spises, det var vist en stor sejr for gastronomien.

Det pissede ned hele natten, og vores gæster valgte at pakke sammen og kører til Paris, hvor der var lovet godt vejr (kyllinger).
 
 
I løbet af de næste 2 døgn, blev Børge mere og mere utålmodig efter at komme på stranden, for at kikke på bølger. Han måtte vente, ligesom vi andre, på at vejret blev fint igen.
 
 
startside_index