til startsiden
 


UGE 35
Pineda de Mar
Camping Enmar

UGE 36
Barcelona

UGE 36
Restaurant
Els Senglars

UGE 36
Dali, Lus,
blåmuslinger,
regn og afrejse

UGE 37
Camping
Nautic Almata

UGE 37
Vi prøver igen ...
Dali Museum

UGE 37
Tilbage til Frankrig
Stellplatz Albi

UGE 38
Camping
Le Clou

UGE 38
Hulermalerier
og grotter

UGE 39
Oktoberfest
i München

UGE 39
Quickstop
- Berlin

UGE 36 - Barcelona
Vejret var gråt fra morgenstunden, så vi besluttede at tage toget ind til Barce-lona. En togtur på godt og vel en time, med en enkelt siddeplads som jeg scorede. Jeg tror samtlige turister havde valgt at tage til Barcelona, der var i hvert tilfælde mange af dem – overalt. Vi fik gået den obligatoriske gang op af Ramblaen. Den brede boulevard var fyldt med turister, gøglere, blomster, tiggere og støj, boulevarden strækker sig 1½ km ind i centrum. Vi valsede op til statuen af Columbus, som står og spejder ud over havet. Planen var at tage en turistbus rundt til de mange seværdigheder, som byen byder på ...

 

Første stop skulle være arkitektens Gaudis storslåede bygningsværk: Kirken Sagrada Familia (Den Hellige Familie). Endelig skulle jeg se den kirke, jeg har fablet om i mange år. Bussen kostede 17 euro, og kørte ikke lige som vi ville havde den til. Efter et hurtigt stop hos Burger King, var vi klar til at tage Metroen til kirken.
Kirken var helt klart imponerende, og ville blive mere fantastisk når den engang blev færdig. Det var mildest talt et stort byggerod, med kraner og stilladshelvede – det var i sig selv lige så imponerende som selve kirken. Men nu har vi set den, og vi glæder os til se den når den engang er færdig, hvis det da

 
   
da bliver i vores tid. Der er jo tradition for at sådanne bygningsværker, har det med at tage et par hundrede år. Byg-geriet blev påbegyndt i 1883.
   
     
 
Efter vores audio-tur følte vi os rimelig kvæstede, så i stedet for at ture videre rundt i byen, valgte vi at tage toget retur til Pineda, vi havde da brugt 5 timer i byen. Per og jeg har besluttet at besøge byen igen, da vi mangler at se en masse.
   
 
   
 
 
startside_index