til startsiden
august  


UGE 31
Oprydning
hos OBI

UGE 31
Ulms domkirke

UGE 31
Stellplatz Waiblingen

UGE 31
Besøg hos Brixner

UGE 31
Mercedes
Museum

UGE 31
Porsche Museum

UGE 32
Wutachslugten

UGE 32
Europark

UGE 32
Frankrig Camping Au Vert

UGE 32
Val Thorens

UGE 33
Col de Madeleine

UGE 33
Postkorttur
over Valloire

UGE 33
Seyne de Alpes Camping La Blanche

UGE 33
Verdonslugten

UGE 34
Aigues Mortes
Stellplatz Pony Ranch

UGE 34
Port La Nouvelle

UGE 34
Den fransk-
spanske grænse

UGE 34-35
Platja d'Aro


UGE 33 - Seyne de Alpes, Camping La Blanche

Ved slutningen af postkortturen fandt vi ved en tilfældighed camping La Blanche. Klog af erfaring, havde vi sat os for at tjekke toiletforholdene før indskrivning. Vi blev mødt af chefen, som pænt gav hånd og grinede lidt over at vi ville se pladsen først. Pladsen var i orden og vi fandt en dejlig solplads. Meningen var at køre videre dagen efter, men solen skinnede fra morgenstunden og chefen lokkede med en vandretur, som godt kunne cykles. Guy (chefen) kørte os 15 min. op i bjergene, udstyrede os med et kort, så vi selv kunne finde ned gennem stisystemet. På kortet havde han tegnet udsigtspunkter og hindbær-plukke-steder, det var nemlig højsæson for vilde hindbær. Aftenen før havde han været forbi med en smags-prøve, hmm.

Det meste af turen var ned af bakke, men ikke særlig cykelvenligt, så vi trak det meste af vejen. Udsigten og hind-bærrene var fine og efter 4 timer var vi tilbage på pladsen.

 
   
Det blev også til en gang tøjvask på pladsen (første gang), så Sydkaperen blev brugt som tørrestativ.
 
 
Om eftermiddagen tilbød/insisterede Guy at vise os lokalbjerget på den anden siden af dalen. Det var morsomt at sidde som passager i Guy's bil. Han kendte det bjerg som hans egen bukselomme, så det var fuld fart på de smalle bjergveje.
startside_index august