til startsiden
august  


UGE 31
Oprydning
hos OBI

UGE 31
Ulms domkirke

UGE 31
Stellplatz Waiblingen

UGE 31
Besøg hos Brixner

UGE 31
Mercedes
Museum

UGE 31
Porsche Museum

UGE 32
Wutachslugten

UGE 32
Europark

UGE 32
Frankrig Camping Au Vert

UGE 32
Val Thorens

UGE 33
Col de Madeleine

UGE 33
Postkorttur
over Valloire

UGE 33
Seyne de Alpes Camping La Blanche

UGE 33
Verdonslugten

UGE 34
Aigues Mortes
Stellplatz Pony Ranch

UGE 34
Port La Nouvelle

UGE 34
Den fransk-
spanske grænse

UGE 34-35
Platja d'Aro


 
UGE 32 - Wutachslugten
Starten på denne slugt var godt nok kedelig, efter 4–5 km var vi (Per) klar til at vende om. Der skete ikke meget, vi vandrede bare langs en flod (Per siger lille Å). Men da vi (Per) var klar til at vende rigtig om, fik jeg overtalt ham til bare at gå lidt længere, og efter 6 km var det alligevel for sent at vende om.
   
 
Vi fortsatte
og billederne
viser at det var
det værd.
 
 
Efter 8 km regnede vi med at vi kunne tage en bus tilbage til Sydkaperen ... PAPTUD. Der var sgu’ ingen bus, vi skulle gå yderligere 6 km før vi ville møde bussen. Og da vi kom dertil, var der INGEN bus, vi valgte at gå, de resterende 3 km af smuk asfalteret vej. Det var en lang tur, selv Helle måtte indrømme at det sgu’ var for langt, og resultatet endte da også med en vabel under hælen og trætte knæ til Per.

Sådan ser man ud når man har gået 17 km ... op og ned ... op og ned ... Turen blev en anelse længere end Per gad, tror I lige det var rart at høre på? Evig klynken efter 2 timer ... vær du glad for at du ikke var med Sørensen, turen varede 5 t. Så er det altså rart at, der er dejlig varmt vand i bruseren *hmm*

startside_index
august