til startsiden
august  


UGE 31
Oprydning
hos OBI

UGE 31
Ulms domkirke

UGE 31
Stellplatz Waiblingen

UGE 31
Besøg hos Brixner

UGE 31
Mercedes
Museum

UGE 31
Porsche Museum

UGE 32
Wutachslugten

UGE 32
Europark

UGE 32
Frankrig Camping Au Vert

UGE 32
Val Thorens

UGE 33
Col de Madeleine

UGE 33
Postkorttur
over Valloire

UGE 33
Seyne de Alpes Camping La Blanche

UGE 33
Verdonslugten

UGE 34
Aigues Mortes
Stellplatz Pony Ranch

UGE 34
Port La Nouvelle

UGE 34
Den fransk-
spanske grænse

UGE 34-35
Platja d'Aro


UGE 32 - Val Thorens
Fra starten af har det hele tiden været vores plan, at besøge vores foretrukne skisportssted Val Thorens. Når busser-ne kunne køre derop, så kunne vores Sydkaper også. Magnus lagde ud med at finde en vej/rute med „difficult cirkelation“ ... det lykkedes os at vende om. Det kunne umuligt være vejen til Val Thorens. I 2. forsøg lykkedes det Magnus at finde den bredde vej op til toppen.
Det var ren westernby, vi manglede bare vindheksene på gaderne. Tem-peraturen faldt da også til 9 grader, og frøerne snakkede om at der ville kom-me SNE, ja ja. Underligt at gå rundt om sommeren i en forladt by, der om vinteren oser af liv, ski og sne.

Vi besluttede at overnatte på en ensom parkeringsplads. Til at starte med parkerede vi Sydkaperen helt ude ved kanten af skrænten, men som skyerne trak til og vinden blæste op, måtte vi trække os tilbage for at komme lidt i læ for den tudende vind. Om morgenen da vi vågnede, var der gudhjælpemig faldet SNE/slud – lad os komme videre, kulde og sne kan vi sgu altid få på turen.
startside_index august