til startsiden
august  


UGE 31
Oprydning
hos OBI

UGE 31
Ulms domkirke

UGE 31
Stellplatz Waiblingen

UGE 31
Besøg hos Brixner

UGE 31
Mercedes
Museum

UGE 31
Porsche Museum

UGE 32
Wutachslugten

UGE 32
Europark

UGE 32
Frankrig Camping Au Vert

UGE 32
Val Thorens

UGE 33
Col de Madeleine

UGE 33
Postkorttur
over Valloire

UGE 33
Seyne de Alpes Camping La Blanche

UGE 33
Verdonslugten

UGE 34
Aigues Mortes
Stellplatz Pony Ranch

UGE 34
Port La Nouvelle

UGE 34
Den fransk-
spanske grænse

UGE 34-35
Platja d'AroUGE 31 - Stellplatz Waiblingen
Det her er vores første rigtige regnvejrsdag, og hva' skal man ellers lave end at vaske bil? Efter Helles bilvask måtte vi lave badeværelset om til et tørrerum. Et trick vi havde fået af Palle fra Ærø, der har en autocamper magen til vores. Resten af dagen gik med at suge strøm ud af el-tavlen. 1 Euro for 8 timer, det er vel i orden, så her bliver klargjort til næste upload ...
 
Vejrudsigten for Stuttgart lovede fint vejr, 3 dage frem, så igår da vi ankom til stellplatz'en i Waiblingen nær Stutt-gart, så vi frem til flere dages sol. Vi startede da også med at grille om aftenen – til nogen undren for de forbi-passerende.
Vejen til Stuttgart fra Biberach (152 km) forløb fint, uden problemer med Magnus. Selv da vi ankom til Stuttgarts første bilkøer (midt i myldretiden), og bad Magnus om en alternativ rute, arbejdede han villigt og hurtigt. Han førte os væk fra motorvejens lange køer, men hvad han ikke vidste, var at hele Stuttgart var en stor kø – det burde vi jo nok havde forudset pga. tidspunktet kl. 16.00 *hmm* Men afrejsen fra Biberach var jo også blevet lidt forsinket på grund af stop ved OBI, en oprydning i Pers kælder og et stop ved Ulms domkirke.
startside_index august