til startsiden  
juli    


UGE 27
Afrejsen


UGE 28
Camping
Seeblick

UGE 29
Ulm

UGE 30
Stellplatz Biberach

UGE 30
Grill med
fam. Bader

UGE 30
Markedsdag
i Biberach

   
Før Per og Børge nåede at sidde og grille på Camping Seeblick, var vi lige over Ry og vejle. I Ry var vi hos Fraster Tæpper, som Freddy havde overtalt til at lave vores tæppe i en rasende fart. Fabrikshallen var et eldorado af tæpper og måtter – hvis man er til det. Kristian var manden, der blev udsat for vores umulige krav/ønsker. Han havde kun grimme tæpper, men hvad skulle han gøre, det var jo ikke ham der havde lavet hul i gulvet.
 
Efter at vi havde sat hele Fraster Tæpper i arbejde, aftalte vi at de ringede når de var færdige. Vi brugte ventetiden på at nyde det dejlige solskinsvejr, alt imens vi ræsede rundt i Ry på vores 2 fede cykler.

Her krydser vi Gudenåen.

Da vi kom tilbage til Sydkaperen efter at havde sovet til middag i Ry skov, så vi til vores overraskelse at tæppet allerede var lagt på, og at Børge bare slangede sig på det. Slutresultatet med tæppet var over alt forventning ... tusinde tak for hjælpen Fraster Tæpper (Kristian).

 
   
Efter Fraster Tæpper kørte vi til DCT i Vejle, for at hente vores markiseside og cykelpose. Det var kun cykelposen der var kommet ... typisk. Efter en del telefonsnak frem og tilbage mellem Vejle og PJ Caravan, blev det aftalt at de sendte markisesiden ned til Eugen i Biberach. Overnatningen i Jylland skete på en parkeringsplads ved Idemøbler, og vi blev vækket kl. 06.00 da Anders Sørensen skulle levere varer til møbelhuset.
 
 
startside_index