til startsiden
 


UGE 9
Den længste
uge på hele
vores tur

 

UGE 9 – Den længste uge
på hele vores tur

Det sner ... vi har nu været her en uge. Her, det er i de franske alper i byen Montchavin i La Plagne og Les Arc skiområdet. Vi har endnu ikke kunne stå på ski pga. vejret. De fleste af pisterne har været lukket, da lavinefaren har været på 4, ud af en skala fra 1–5, hvor 5 er farligst. Pisterne der ligger i forbindelse med byerne har været åbne, men de er ikke så spændende at løbe på. Desuden er vejret så elendigt, at man næsten ikke kan se en hånd for sig, så vi håber altså på bedre vejr.

 
 
Her er resten af bilen, der er
afbilledet på web-forsiden.
Bilen har de sidste par morgener
sørget for, at campingpladsens hovedvej har været delvist ryddet.
Vi har holdt øje med vejrudsigten, men hele Europa har jo nærmest været dækket af skyer, så det har ikke kunne betale sig for os at flytte. Derudover så hænger campingpladserne ikke på træerne. Før vi endte på denne campingplads Montchavin Camping (1250 m.o.h.), besøgte vi 2 andre i dette område. Den første lignede noget der var bygget i 60‘erne, og som siden hen ikke havde været renoveret, den var sgu lidt uhumsk. Det gør det nok ikke nemmere, at den plads vi kommer fra (Camping Vidor i Italien) jo var ganske fantastisk. Den anden plads vi kiggede på var egentlig okay, men den lå ikke i direkte forbindelse med skiområdet, man skulle med shuttlebus frem og tilbage til kabineliften og det gad vi ikke. Der var ikke andet at gøre, end at køre op og se på den sidste campingplads, som kun havde 2 stjerne. De andre pladser vi havde set havde 4 stjerner, så vi regnede faktisk med at den plads, kun kunne være værre en de 2 forrige, men vi tog fejl. Campingpladsen viste sig at være lige så pæn, som den forrige vi havde besøgt med 4 stjerner, jeg fatter simpelthen ikke det stjernesystem. Vi var heldige at der var plads, vi fik den andensidste!
   
 
 
 
Huset i baggrunden på billedet er byens turistbureau. Her kan man, hvis man har sin egen bærbar PC med, gå ganske gratis på nettet, det er lige noget vi arbejdsløse campister kan lide *smil*
 

Nu vil vi bare
have
fint skivejr!

 
startside_index