til startsiden
 


UGE 1
Røg og rumlen
på vulkanøen
Stromboli

UGE 1
Nu med grill
på stranden

UGE 1
Matera
- Gibsons
Jerusalem

UGE 1
Trullihuse i
Alberobello

UGE 1
I jordens indre,
sidste stop før
Thailland

UGE 2-6
Thailand
- på stranden
til solen går ned

 
  UGE 4 - Thailand, på stranden til
solen går ned
... (fortsat)
 
 

Fra Koh Ngai gik turen videre til næste ø Koh Mook. Her fra stranden kunne vi se over til Koh Kradan, som vi besøgte året før tsunamien.
Vi ville egentlig have boet på denne ø igen. Vi spurgte til øen, da vi landede i Trang lufthavn, og fik af vide at det ikke længere var muligt at bo på denne ø. Vi regnede med at den havde været offer for tsunamien, men det var vist en historie fra de endnu varmere lande. Vi har endnu ikke set skyggen af ødelæggelserne fra tsunamien, det virker som om at disse øer er gået fri.
Nu kan man købe postkort fra Phi-Phi øerne, med fotos før og efter katastrofen, de er sgu lidt rå thaierne, men livet går jo også videre ...

 
 
Tjah vi laver ingenting, men det er lige nøjagtig det vi har brug for. Vi soler, bader, læser, løser sudukoer, drikker drinks og spiser pegefisk dvs. peg på den fisk du vil spise, så blive den tilberedt på grillen ... og værsgo’ at spis *mums*
 
  Et styks bungalows kr. 176,-
i døgnet inkl. morgenmad.
Hver dag med forskellige håndklædefigurer, så når vi forlod bungalowen lavede jeg figurer til rengøringsdamen.
 
Koh Mook er kendt for sin Emerald Cave, her flokkes turisterne som lemminger, for at få lov til at besøge grotten. Man svømmer i total mørke gennem en tunnel, og kommer ud til en lille strand fuldstændig skærmet af høje klipper. Tunnelen er den eneste vej ind til denne „hemmelige“ strand. Vi var der for 3 år siden, så vi lod de andre turister få oplevelsen uden os.
startside_index